Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mělník, Tachov, Veselí nad Lužnicí - 8-9.3 2014

11. 3. 2014


O víkendu probíhaly souběžně 3 závody a to Mělník, Tachov a Veselí nad Lužnicí. Pro většinu dětí to byl poslední závod sezóny. A jak se sluší a patří, zakončili jsme to velmi důstojně a úspěšně.

 

 

V sobotu probíhal závod v Mělníce, kde jsme měli jediné zastoupení a to Aničku Tomáškovou. Anička opět nezklamala a zopakovala nadstandardní výkon jako v Kralupech nad Vltavou a zlatá medaile byla její!!

 

 

Další z větších závodů byl Tachov, zde jsme měli i kategorie A. Velikým úspěchem dopadlo vystoupení Renaty Šebestové (nejmladší žačky A), která zajela čistou jízdu a zaslouženě vyhrála!! První medaili v téže kategorii s velkou radostí vyzávodila Eliška Bublíková. Jízda byla super, pouze malé zaškobrtnutí u kombinace bylo drobnou vadou na kráse. Aneta Zwettlerová měla lehké zaváhání na začátku programu, kde jí trochu uklouzla brusle a vzápětí pokazila jeden skok. Co se ale cení nejvíce, že to nevzdala a bojovala dál, ostatní prvky už byly v pořádku a nakonec dokonce předvedla krásného dvojitého salchowa. Výkon stačil na bramborovou medaili, ale i tak spokojenost.

 

Dlouho se držela na prvním místě po odjetém programu Sárka Parkosová, poslední dvě závodnice ale byly o pár desetinek lepší a Sárka tak obsadila další z řady třetích broznových úspěchů v kategorii nejmladší žačky B. Terezka Poláková zřejmě neměla svůj závodní den a bohužel program pokazila a obsadila 10. místo.

 

 

Největší zastoupení jsme měli na mezioddílovém závodě ve Veselí nad Lužnicí, kde nás reprezentovaly i děti z náboru a přípravky.

 

Zde vybojovala zlato Adéla Kůrková v kategorii nejmladších žaček, která předvedla čistou pěknou jízdu.

 

V kategorii nováčků zářila i Zuzka Švecová. Pěkná svižná jízda a bronzová medaile.

 

Další zlatý kov putoval k Markétě Michálkové v kategorii adult. Markéta jela také velmi pěkně s drobnou chybou u piruety.

 

V kategorii mladších žaček obsadila pátou pozici Tereza Řeřábková.

 

Velkou radost měla v kategorii přípravky B Karolína Sekyrová a Lucie Bleierová! Obě předvedly prvky bez chybičky a Karolína tak získala stříbro a Lucie bronz.

 

V přípravce A vybruslila svou první medaili také Linda Herbrychová. S radostí si na stupních vítězů přebrala bronzovou medaili. Adéla Čížková obsadila 11. místo, ale předvedla také velmi dobrý výkon.

 

Nejobsazenější kategorie náboru (22 závodníků) byla úspěšná pro Sašu Hříbalovou, ta si dojela pro krásné třetí místo. Na místě 12. skončila Maruška Sekyrová, 14. Linda Kůrková a 17. Roman Švec.

 

Všem úspěšným závodníkům gratuluji, usmívá se trenérka Ivana Andrejičová. Lepší konec sezóny jsme si nemohli přát J . Ještě asi tři závodníky čeká tento víkend závod v Liberci.